Publicatiedatum:
03
November
2020
18
January
2024
Bekeken:
0
Door:
Monique, 52

Tinnitus (oorsuizen)

Ik heb de afgelopen anderhalf jaar veel last gehad van tinnitus (oorsuizen), en tot nu toe heeft niets me kunnen helpen. Ik ontmoette Grant in zijn Body Stress Release-praktijk om te zien of hij mij kon helpen met het suizen in mijn oren. Het rinkelen in mijn oor is constant geweest, en op een hoge beltoon, waardoor je zo gefrustreerd raakt dat je het gevoel hebt dat je gek wordt. Aanvankelijk twijfelde ik of Body Stress Release me zou helpen, maar Grant vertelde me dat tinnitus vaak verband houdt met een opbouw van spanning in het lichaam en dat de kans zeer groot is dat het binnen korte tijd zou verdwijnen.

Na mijn eerste sessie had ik het gevoel dat het niveau van de beltoon de dag erna iets was verminderd, maar ik wist het niet zeker. Na de volgende twee sessies begon ik een verandering op te merken; de beltoon ging naar een lager niveau. Na mijn vijfde sessie begon de magie echt te gebeuren! Ik heb nu dagen waarop het rinkelende geluid helemaal weg is!

Ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak. Ik ben Grant en Body Stress Release zo dankbaar. Mensen realiseren zich niet de stress die het oorsuizen kan veroorzaken, en ik heb het gevoel dat mijn leven al is veranderd. Ik voel me zoveel meer ontspannen en vredig.

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.