Publicatiedatum:
10
July
2020
18
January
2024
Bekeken:
0

Lagere rugspanning

Een van de vormen van spanning die veel mensen ervaren, is lage rugpijn. Body Stress Release is een uitstekende techniek die helpt bij het verminderen van stressgerelateerde spanning, pijn en ongemak die u mogelijk ervaart. Lees verder om erachter te komen hoe u van uw pijn, ongemak of stijfheid in uw onderrug af kunt komen en u weer goed kunt voelen.

Spanning zit vast in spieren

Spanning in de onderrug kan een pijnlijk effect hebben op uw gevoel van welzijn. Dit kan te wijten zijn aan spanning die in de spieren in de onderrug is opgesloten als gevolg van een stressvolle gebeurtenis (mechanisch, emotioneel of chemisch), die de normale zenuwfunctie kan verstoren en invloed kan hebben op het vermogen van het lichaam om optimaal te functioneren.

Druk op de Ischiaszenuw

Vaak melden cliënten ook dat ze pijn ervaren in hun heupen (gewrichtspijn), bovenbenen (spierkrampen en pijn), knieën (gewrichtspijn), kuiten (spierkrampen) en voeten (warm / pijnlijk bij het staan). Dit zijn vaak klachten die het gevolg kunnen zijn van druk die wordt uitgeoefend op de Ischiaszenuw in het onderste lumbale gebied.

De spanning loslaten

Body Stress Release helpt het lichaam bij het loslaten van opgeslagen spanning die in het lichaam kan worden opgesloten. De spieren in het onderste lumbale gebied zijn een veelvoorkomend gebied dat bij veel mensen wordt aangetast. Met de zachte techniek worden uw spieren geholpen om de spanning los te laten die de pijn, het ongemak of de stijfheid in uw onderrug kan veroorzaken. Zodra de spanning in de spieren van de onderrug is losgelaten, zal het lichaam worden aangespoord om zichzelf te genezen en zal binnen korte tijd verlichting van pijn en spanning worden gevoeld.

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.