Publicatiedatum:
01
September
2020
22
January
2024
Bekeken:
0

Ernstige lage rugpijn, ischias en kniepijn

In een wanhopige situatie kwam een man voor Body Stress Release na meer dan 20 jaar lijden met constante lage rugpijn, ischias, kniepijn en verlies van controle over zijn darmen. Body Stress Release was zijn antwoord om effectieve verlichting te krijgen.

De man verklaarde zelfs dat hij een zeer uitdagende zaak was en in zo'n emotionele toestand verkeerde, dat hij zijn leven niet meer waardeerde omdat hij incontinent was en last had van constante lage rugpijn. Bovendien had hij ischias (pijn in zijn benen), zijn knieën hadden pijn en waren vaak opgezwollen en hij kon nauwelijks goed lopen.

Hij leed de afgelopen twintig jaar aan deze problemen als gevolg van een verwonding in het leger, waar hij na een ongeval verschillende wervels in de onderste lumbale wervelkolom had verpletterd. Hierdoor waren de spinale zenuwen samengedrukt en beschadigd, inclusief de zenuwen die in verbinding staan met het spijsverteringsstelsel. Zijn situatie was in de loop van de jaren steeds slechter geworden en na overleg met orthopedisch chirurgen kreeg hij te horen dat een operatie gevaarlijk zou zijn en dat hij hoogstens achteraf in een rolstoel terecht zou komen.

De beoefenaar testte zijn onderrug en ontdekte dat de spieren stijf waren en in een beschermende spasme waren terechtgekomen. Vervolgens bracht hij op een zeer milde manier releases aan op de gebieden waar hij stress had gelokaliseerd. Een paar dagen later liep diezelfde man de praktijk binnen met al aanzienlijk verminderde pijn in zijn onderrug en gedeeltelijke terugkeer van functie van zijn darmen.

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.