Publicatiedatum:
09
July
2020
18
January
2024
Bekeken:
0

Zure reflux, rugpijn en gevoelloze voeten

Spanning in spieren kan de oorzaak zijn van veel pijn en ongemak in uw lichaam. Een 75-jarige man kwam voor Body Stress Release met refluxklachten (brandend maagzuur), pijn in de rechterkant van zijn borst die uitstraalde naar zijn rug, spanningshoofdpijn en gevoelloze voeten. Na slechts een paar Body Stress Release sessies had de man geen pijn meer in zijn lichaam en waren zijn gevoelloze voeten aanzienlijk verbeterd, evenals zijn gevoel van welzijn.

Stressfactoren en gevolgen

Vaak zorgen stress en/of angst ervoor dat het lichaam spanning in de spieren opslaat. Veel mensen realiseren zich niet dat emotionele stress het lichaam rechtstreeks beïnvloedt, en als iemand langdurige stress of traumatische gebeurtenissen ervaart, kan dit worden opgeslagen als spanning in het lichaam. Opgeslagen spanning kan ook leiden tot pijn, stijfheid en ongemak. Kijk hier voor meer informatie over waarom Body Stress Release.

Hoe Body Stress Release werkt

Uw behandelaar zal de spieren in uw lichaam testen om te bepalen waar de spanning zit. Dit wordt gedaan door het lichaamseigen biofeedbacksysteem te gebruiken waarmee uw behandelaar exact kan bepalen waar de spanning kan worden losgelaten. De releases zijn zacht en worden gedaan met de handen. Tijdens de behandeling wordt elke spanning in de spieren, die mogelijk druk op de zenuwen uitoefend, opgeheven. Hierdoor kunnen de zenuwen herstellen naar hun optimale functie, en DAT is wanneer de genezing begint. Lees hier om meer te weten te komen over wat er gebeurt tijdens een Body Stress Release-consult.

Feedback van cliënt

Bij de tweede Body Stress Release sessie gaf de man aan dat zijn maagzuurklachten waren verbeterd, maar met tussenpozen terugkwam. De pijn aan de rechterkant van zijn borst iets was verbeterd, de spanningshoofdpijn was helemaal verdwenen en er was een lichte verbetering in zijn gevoelloze voeten. Bij het derde bezoek vertelde de man dat hij ernstige duizeligheid en misselijkheid had ervaren. Dit zou het gevolg kunnen zijn van beknelling van bepaalde zenuwen die, nu de spanning was losgelaten, weer begonnen te reageren en daardoor tijdelijke duizeligheid en misselijkheid veroorzaakten. Zijn refluxklachten en de pijn in zijn borst en rug waren weg. De klachten van gevoelloze voeten vertoonden nog steeds tekenen van verbetering.

Een positief resultaat

Bij zijn vierde afspraak was alle pijn weg en waren zijn gevoelloze voeten met vijftig procent verbeterd. De man legde jubelend uit dat hij een aantal van zijn oude hobby's weer had opgestart die hij niet langer had kunnen doen, en dat zijn algehele gevoel en gevoel van welzijn aanzienlijk was verbeterd!

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.