Publicatiedatum:
07
July
2020
22
January
2024
Bekeken:
0

Hoofdpijn en migraine

Veel cliënten ervaren een effectieve verlichting van hun hoofdpijn of migraine na Body Stress Release.

In de meeste gevallen zal de behandelaar een incident (stress-gebeurtenis) of meer dan één incident in het verleden van de cliënt identificeren dat kan worden toegeschreven aan het begin van hun problemen. De stress-gebeurtenis kan te wijten zijn aan een of meer factoren:

Mechanisch (bijv. Ongeval / val / herhaalde belasting)
Emotioneel (bijv. Stressoverbelasting / trauma / dood van een geliefde)
Chemisch (bijv. Allergieën / pesticiden)

Overbelasting van stress in het lichaam

Een overbelasting van plotselinge of langdurige stress kan ertoe leiden dat spanning vast komt te zitten in het lichaam. Zodra stress vast komt te zitten in het lichaam, kan elke extra stressoverbelasting, zelfs kleine hoeveelheden, een negatieve reactie in het lichaam veroorzaken, zoals hoofdpijn of migraine.

Door het wegnemen van de spanning in de spieren kan de druk die op de zenuwen wordt uitgeoefend, worden verlicht, wat het lichaams eigen natuurlijke vermogen helpt om de normale functie te herstellen. In de meeste gevallen melden cliënten, na slechts een paar sessies van Body Stress Release, onmiddellijke verlichting en verdwijning van langdurige pijn als gevolg van hun hoofdpijn of migraine.

Laat uw hoofdpijn of migraine uw leven niet negatief beïnvloeden. Body Stress Release is een effectieve techniek om u te helpen uw levendige gevoel van welzijn terug te krijgen.

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.