Zie Component Global Styles voor hover effect

Body Stress Release Blog

Dit zijn een aantal van onze blogartikelen die we voor u hebben geschreven. Bekijk ze goed, ga zitten, ontspan en lees deze artikelen door om ons te leren kennen. U bent van harte welkom om direct op de blogartikelen te reageren door ons te bellen.

Whiplash - Wat gebeurt er met je lichaam?

Het gemiddelde gewicht van uw hoofd is zo'n 4,5 tot 5 kilogram, dus bij een auto ongeluk zal dat zeker invloed hebben op uw lichaam. Zelfs als u niet zo snel rijdt, zal de plotselinge schok met uw auto ervoor zorgen dat uw hoofd voorwaarts / achterwaarts of zijwaarts wordt gelanceerd en dan snel weer terug. Hoe groter de snelheid, hoe groter de impact. Waarom zou dit het hele lichaam beïnvloeden, en wat zou het met uw spieren kunnen doen?

Absolute link

Ernstige lage rugpijn, ischias en kniepijn

In een wanhopige situatie kwam een man voor Body Stress Release na meer dan 20 jaar lijden met constante lage rugpijn, ischias, kniepijn en verlies van controle over zijn darmen. Body Stress Release was zijn antwoord om effectieve verlichting te krijgen.

Absolute link

Corona Stress - Werken vanuit huis

Has the Corona crisis left you feeling uneasy, stressed or anxious? Is your body feeling tense, stiff or painful in some areas? Nearly everyone has been impacted by the Corona crisis in some way or another, and individually everyone experiences these stresses differently. Working from home may have its plus points, but there are definitely some negative ones too! So let’s take a look at the possible impact it could have on you, and more importantly, how Body Stress Release can help you get back to feeling great again.

Absolute link

Algemene pijn en onwel voelen

Lees dit blogartikel voor meer informatie over hoe stress uw lichaam binnendringt en wat de twee hoofdoorzaken zijn. En natuurlijk, hoe Body Stress Release u weer op weg kan helpen om u weer goed te laten voelen.

Absolute link

Lagere rugspanning

Een van de vormen van spanning die veel mensen ervaren, is lage rugpijn. Body Stress Release is een uitstekende techniek die helpt bij het verminderen van stressgerelateerde spanning, pijn en ongemak die u mogelijk ervaart. Lees verder om erachter te komen hoe u van uw pijn, ongemak of stijfheid in uw onderrug af kunt komen en u weer goed kunt voelen.

Absolute link

Zure reflux, rugpijn en gevoelloze voeten

Spanning in spieren kan de oorzaak zijn van veel pijn en ongemak in uw lichaam. Een 75-jarige man kwam voor Body Stress Release met refluxklachten (brandend maagzuur), pijn in de rechterkant van zijn borst die uitstraalde naar zijn rug, spanningshoofdpijn en gevoelloze voeten. Na slechts een paar Body Stress Release sessies had de man geen pijn meer in zijn lichaam en waren zijn gevoelloze voeten aanzienlijk verbeterd, evenals zijn gevoel van welzijn.

Absolute link

Nekoperatie vermeden

Nadat ze het gebruik van haar arm had verloren en te horen kreeg dat ze een nekoperatie moest ondergaan, kwam een cliënt als laatste redmiddel voor Body Stress Release. Binnen een paar sessies begon ze al de veranderingen in de spanning in haar nek en rug te voelen, en tegen de zesde sessie kreeg ze het gebruik van haar arm terug.

Absolute link

Hoofdpijn en migraine

Veel cliënten ervaren een effectieve verlichting van hun hoofdpijn of migraine na Body Stress Release.

Absolute link

Carpaal tunnel syndroom

Pijn, gevoelloosheid en tintelingen in hand en arm kunnen worden aangezien voor carpaal tunnelsyndroom. In veel gevallen is de oorzaak van het probleem echter spanning in de onderste nek waardoor de zenuwen (brachiale plexus) worden bekneld. Zodra deze spanning is losgelaten, kunnen de zenuwen de communicatie met de arm en hand herstellen en kan het normale gevoel weer worden gevoeld.

Absolute link

Indicators van Body Stress

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met een vorm van stressoverbelasting. Daarom kan iedereen profiteren van Body Stress Release. Hieronder vindt u enkele tekenen die erop kunnen wijzen dat u mogelijk spanning in uw lichaam heeft.

Absolute link

(Deze artikelen zijn bedoeld om u een beter idee te geven van Body Stress Release en hoe we werken. Neem voor vragen gerust contact met ons op.)