Publicatiedatum:
08
July
2020
18
January
2024
Bekeken:
0

Nekoperatie vermeden

Nadat ze het gebruik van haar arm had verloren en te horen kreeg dat ze een nekoperatie moest ondergaan, kwam een cliënt als laatste redmiddel voor Body Stress Release. Binnen een paar sessies begon ze al de veranderingen in de spanning in haar nek en rug te voelen, en tegen de zesde sessie kreeg ze het gebruik van haar arm terug.

Als gevolg van de hevige pijn in de bovenrug, schouders en nek had de cliënt meer dan een week tractie ondergaan met vrijwel geen verbetering. Omdat dit weinig effect had, was de enige geadviseerde optie een operatie, dus in wanhoop wendde de cliënt zich tot Body Stress Release als laatste redmiddel.

De beoefenaar ontdekte dat de spieren in haar rug zo hard waren als rotsen. Het was duidelijk dat de stress in haar onderlichaam haar nekproblemen verergerde, ook al was ze zich daar niet van bewust. Na haar eerste releases voelde ze zich nog erger, maar ze begreep toen werd uitgelegd dat haar hele rug in een defensieve toestand verkeerde en dat de spieren in fasen zouden ontspannen.

Bij de derde sessie meldde ze dat ze spierveranderingen in zowel haar rug als nek begon te voelen en was enthousiast om te zien wat de resultaten zouden opleveren van de derde release. Bij haar zesde afspraak was ze nog enthousiaster omdat er alleen maar een lichtgevoeligheid in haar nek bleef en nagenoeg de volle kracht in haar arm was teruggekeerd.

Haar voorbeeld is een voorbeeld dat de spanning die in het lichaam is opgesloten soms wat langer duurt om te ontgrendelen, en uiteindelijk heeft haar doorzettingsvermogen zijn vruchten afgeworpen. Ze is sindsdien volledig hersteld en heeft geen pijn meer.

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.