Publicatiedatum:
04
July
2020
18
January
2024
Bekeken:
0
Door:
Amien, 51

Lage rugpijn en ischias

Ernstige lage rugpijn en ischias met verschillende diagnoses om geopereerd te worden. Na de eerste drie afspraken was er bij de derde slechts een klein teken van zichtbare pijn. Bij de zesde afspraak was er bijna geen pijn en een operatie was niet langer nodig.

Ernstige pijn

Amien kwam voor Body Stress Release met ernstige lage rugpijn en ischias. De pijn was zo erg dat hij, toen hij aankwam voor zijn eerste afspraak, een stok moest gebruiken en door zijn vrouw moest worden geholpen om de praktijk binnen te gaan.

Snelle verbetering

Na de eerste drie afspraken, met tussenpozen van drie dagen, kwam Amien op de derde dag zonder hulp terug en slechts een klein teken van zichtbare pijn. Bij de vijfde afspraak meldde Amien dat een deel van de pijn was teruggekeerd, maar bij de zesde afspraak liep Amien normaal zonder pijn.

Chirurgie vermeden

Amien vertelde me dat hij bij vier gespecialiseerde chirurgen was geweest, van wie er twee hem hadden verteld dat hij een operatie nodig had om de wervels in zijn onderrug te fuseren, en de andere twee zeiden dat hij een discectomie nodig had. Na zijn bezoek aan zijn chirurg, vertelde Amien mij vol trots dat hij dat het volgens zijn Chirurg een wonder was dat hij nu bijna pijnloos liep en dat een operatie niet meer nodig was.

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.