Publicatiedatum:
16
May
2023
22
January
2024
Bekeken:
0
Door:
Irma, 42

Heuppijn en overgangsklachten

Ik had erg last van mijn heup en daarnaast allerlei andere rare kwaaltjes, waaronder ook flinke last van de overgang. Via mijn vriendin kwam ik bij Grant terecht. Ik had nog nooit van Body Stress Release (BSR) gehoord, maar ik wilde graag van mijn klachten af, dus liet ik het allemaal maar op me afkomen. Na mijn eerste sessie kwam er al snel emotie bij mij naar boven. Ik stapte in de auto en barstte in huilen uit, ik wist niet wat me overkwam! De rest van de dag was ik helemaal uitgeput en ik heb geslapen als een roos!

Vanaf dat moment ben ik in een rollercoaster gekomen van emoties en (voor mij) onverklaarbare rare pijntjes. Eerlijk gezegd heeft dat bij mij best een paar maanden geduurd, maar ik bleef erin geloven en werd uiteindelijk ook beloond. Op een gegeven moment merkte ik dat ik me veel beter begon te voelen, mijn vreemde pijntjes waren verdwenen en ik voelde me niet meer zo verdrietig of neerslachtig. Gewoon heerlijk zen.

Inmiddels ben ik zo tevreden dat mijn man en mijn twee kinderen ook behandeld worden door Grant. Mijn man heeft al jaren last van rugklachten en het gaat nu veel beter met hem!

Het mooie ervan is, dat we allemaal anders op BSR reageren, want elk lichaam is nou eenmaal anders! Dus ik raad het aan om het zelf te ondervinden

Wij zijn er super blij mee dat we dit hebben mogen ervaren!

Zie Component Global Styles voor hover effect

Wilt u ook de voordelen van BSR ervaren?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak.